·  TEL. 935 600 510 · EMAIL centre@safasp.net
 · 

Serveis

Plataforma virtual educativa


La plataforma virtual del Col·legi Sagrada Família és una intranet que cobreix un triple objectiu.

 - Disposar d'una eina comunicativa entre professors, famílies i alumnes que progressivament anirà substituint  l'agenda en paper, facilitant el seguiment en temps real i des de qualsevol ordinador de tot tipus d'incidències: 

-  Control dels retards, d'absències, notes de comportament, deures i qualificacions, consulta de l'expedient, calendari, convocatòria de reunions, circulars, sol·licitud d'entrevistes, consultes on line, contacte amb el menjador, demandes a la secretaria virtual del centre, cartellera de notícies i galeria de fotografies de la classe... Comunicació enriquida gràcies a la missatgeria interna.

-  Disposar d'un ric i extens material educatiu digital integrat a la plataforma adequat a cada etapa, seqüenciat i adaptat a les necessitats de cada curs. A més, creació d'un Espai Virtual d'Aprenentatge, per facilitar que l'ensenyament continuï més enllà de les quatre parets de l'aula. Aquests són alguns dels avantatges per als alumnes: Carpeta els meus documents,Creació i gestió de grups de treball, Fòrums de participació, Bústia per rebre documents i treballs, Cartellera de grup, Missatgeria interna...

                              Clica aquí per accedir a pantalla d'accés a la plataforma

                             (També pots accedir des de la pàgina d'inici d'aquesta web)