·  TEL. 935 600 510 · EMAIL centre@safasp.net
 · 

Notícies

EL CLUB DEL CODI

23-10-2017
Centre

El passat 5 d’octubre va tenir lloc la sessió inaugural del Club del Codi, una nova activitat complementària que el centre ofereix als alumnes de l’ESO. Aquesta nova proposta innovadora ha tingut una gran acollida i s’hi ha apuntat mes de 100 alumnes!

Cada dijous a les 13:15 els flamants membres del Club del Codi programaran amb Scratch, App Inventor o Phyton,  s’endinsaran en l’apassionant món de la robòtica amb Arduino i dissenyaran objectes per a la impressora 3D.

Club del codi, programació

Els nostres alumnes són nadius digitals i han crescut envoltats de tecnologia. Però des de l’escola volem anar més enllà, no ens conformem amb el fet que els nostres alumnes sàpiguen pitjar botons o navegar per entorns més o menys amigables. Ens agradaria que sabessin com funcionen les coses i col·laboressin a construir aquesta nova societat que avança imparable vers la digitalització i la robotització .

A més, la programació ajuda a estructurar el pensament, desvetlla la curiositat i fomenta un aprenentatge significatiu. Programar una màquina demana concentració, emprar càlculs matemàtics, preveure diferents escenaris i solucionar problemes lògics.


Xarxes socials:


Vincles d'interès