·  TEL. 935 600 510 · EMAIL centre@safasp.net
 · 

Notícies

ACCIDENTS DE TRÀNSIT: PREVENCIÓ I SENSIBILITZACIÓ

19-11-2018
Centre

Un monitor de l’Institut Guttmann va impartir una xerrada de sensibilització als alumnes de 4t d’ESO del nostre centre, dins del programa educatiu Game Over: no te la juguis.  L’Institut té com un dels seus objectius principals impulsar i aconseguir la rehabilitació integral de les persones afectades per una lesió medul·lar.

El programa Game Over, adreçat a adolescents,  se centra en la prevenció d'accidents de trànsit i pretén sensibilitzar els joves perquè desenvolupin comportaments responsables, siguin prudents i prenguin les mesures de seguretat bàsiques abans de conduir un vehicle o practicar activitats esportives de risc.

Xavier, el dinamitzador de la xerrada, va patir una lesió medul·lar severa en un accident de trànsit i va explicar en primera persona la seva experiència i les greus seqüeles que ha comportat en la seva vida diària. A més de l’impacte emocional, els nostres alumnes van poder copsar de manera vívida les dificultats que comporta dur a terme accions quotidianes amb més de la meitat del cos paralitzada.

 


Xarxes socials: