·  TEL. 935 600 510 · EMAIL centre@safasp.net
 · 

Etapes

FESTIVAL I FESTES


 

  • FESTIVAL:

 

Cada any l’escola organitza un Festival per celebrar el final de curs. Es duu a terme al pati de l’escola fora de l’horari escolar i es fa en diferents dies per a cada cicle. Hi participen tots els alumnes i fan demostracions des de les diferents àrees treballades durant el curs: música, anglès, educació física... Alhora,  els alumnes de sisè fan el traspàs als alumnes de cinquè, que seran el proper curs els grans de primària.

És una tarda molt especial per a tots on totes les famílies hi estan convidades

 

 

  • LA CASTANYADA:

Castanyada

La celebrem per la tarda en una trobada en els diferents patis de l’escola: educació infantil i cicle inicial en un pati i cicle mitjà i superior en un altre. Cada curs balla una dansa preparada pels mestres de música. Tot seguit, ens quedem ballant al pati una estona més de forma més lliure.

Els alumnes de sisè, disfressats de castanyers i castanyeres, ens venen a veure a la classe amb un cistell ple de paperines amb castanyes per compartir-les amb nosaltres i menjar-les junts.

 

  • SANTA CECÍLIA:

Santa Cecília

Durant aquesta setmana i coincidint amb la patrona de la Música, Santa Cecília,  els alumnes del col·legi que aprenen a tocar un instrument, es preparen una cançó, de forma individual o en petit grup,  i passen per les diferents classes a fer-nos un petit concert i explicar-nos l’instrument musical que toquen. A més, el grup de música de l’escola i la coral, ens ofereixen un concert de música on tots gaudint molt.

 

  • NADAL:

Pel Nadal, ens fem un regal de manera voluntària. A més, durant les dues últimes setmanes, preparem una Cantata per als pares amb cançons/poemes...on hi queden reflectides les diferents àrees: català, castellà,  anglès i música.

 

  • DIA DE LA PAU:

Celebrem el dia escolar de la No- Violència. Ens reunim una tarda al pati de primària tota l’escola per reivindicar la Pau al món i cantar unes cançons relacionades amb aquest dia. Els pares hi estan convidats.

 

  • DIJOUS GRAS:

Només cicle inicial  celebra aquest dia, anant per la tarda  a un parc del poble a menjar la típica " truita”.

 

  • CARNESTOLTES:

Sa Majestat el Rei Carnestoltes visita cada any l’escola i ens dóna unes consignes/malifetes  a seguir durant uns dies.

El dia de la festa venim disfressats i anem alternant cada any. Fem una Rua tots plegats pels carrers propers a l’escola i a la tornada ens dirigim, segons el cicle, al pati corresponent a fer una mica de xerinola. El grup de música de l’escola ens acompanya durant aquesta estona.

 

  • SANT JORDI:

Per Sant Jordi, normalment coincidim amb la Setmana Cultural de l’escola. Es preparen diverses activitats, unes conjuntes per a tota l’escola i d’altres per a cada cicle: tallers, concurs literari,  gimcana, la milla,... És una setmana plena de sorpreses.