·  TEL. 935 600 510 · EMAIL centre@safasp.net
 · 

Etapes


2 Fotos

TREBALL PER PROJECTES


A infantil treballem per projectes. Partint d’un tema que capti l’interès dels alumnes fem un treball globalitzat en el que els infants són part activa del seu aprenentatge. Cercant informació, plantejant dubtes i reptes s’aconsegueix que esdevingui un aprenentatge proper, motivador i significatiu.En els projectes tenim en compte el treball des de les diferents intel·ligències múltiples. L’objectiu principal del treball per projectes és donar eines als nostres alumnes per potenciar habilitats i destreses que els ajudin a ser capaços  d’anar construint el seu coneixement.

 

 

PROJECTES DE CENTRE

Els projectes que s’han anat instaurant en la programació del centre són:

 

PROJECTE MATEMÀTIC: EMAT.

Una manera cíclica, experimental i entretinguda de treballar les matemàtiques. A partir d’activitats molt vivencials els nens aprenen conceptes matemàtics com números, sumes, estadística, figures i cossos geomètrics… des de edats primerenques.

PROJECTE LINGÜÍSTIC: LUDILLETRES.

Seguint la dinámica de EMAT també comencem a treballar la lectoescriptura amb un mètode molt eficaç que permet als alumnes reconèixer, visualitzar i aprendre tot el procés de lectura i escriptura d’una manera creativa.

PROJECTE D’INTERIORITAT.

Projecte que es realitza amb mig grup d’aula per poder ajudar als infants a conèixer-se millor, aprendre a relaxar-se i conectar amb el seu interior.

PROJECTE DE ROBÒTICA.

Ja des de P3 comencem a introduir als nostres alumnes en el món dels robots i la programació.

PROJECTE D’ESCOLES VERDES.

Aquest projecte està instaurat des de fa molts anys a l’escola. Fem un ús responsable del material reciclat així com el ús de carmanyoles per evitar l’ús innecesari del paper d’alumini.

També els nostres alumnes des de P3 treballen tot el tema del reciclatge, fent ús de les paperes corresponents, així com del contenidor de les piles.