·  TEL. 935 600 510 · EMAIL centre@safasp.net
 · 

Etapes

ORGANITZACIÓ


Entrades i sortides: Les entrades de P3 i P4 es realitzen per la porta principal de l’edifici d’infantil. La sortida de P3 es realitza per la mateixa porta mentre que els de P4, surten per la porta lateral del mateix edifici.

Els alumnes de P5 entren i surten per la porta del pati de primària. Entren sols i per recollir-los les families han de pujar a recollir-los al pati.

En cas de pluja els alumnes de P3 i P4 es recullen a la mateixa classe mentre que els alumnes de P5 fan la recollida com sempre.

Esmorzars: Tots els alumnes d’Infantil esmorzen a l’aula  L’esmorzar es pren a l’aula per poder sortir seguidament al pati. Per esmorzar no està permès portar sucs, iogurts, xuxes… Som una escola verda i els esmorzars han de ser saludables i variats, per això el dilluns tots els alumnes de l’escola han de portar fruita per esmorzar.

També és obligatori l’ús de carmanyola, per evitar d’aquesta manera la generació de més residus al planeta amb el paper d’alumini

Patis: Disposem de mitja hora d’esbarjo. Els infants de P3 i P4 gaudeixen del pati d’infantil mentre que els alumnes de P5 fan ús del pati de primària amb els companys i companyes de 1r i 2n de primària.

SERVEIS QUE S’OFEREIXEN:

Servei de Menjador: El servei de menjador disposa de monitoratge propi. Els monitors i les monitores passen a recollir als alumnes a l’aula en el cas de P3 i P4 i els acompanyen fins al menjador. Els alumnes de P5, degut a la proximitat amb el menjador, són les mateixes tutores qui els acompanyen,. Quan acaben de dinar es renten les dents i realitzen diferents activitats adaptades al seu nivell d’edat abans de tornar a les aules.

Servei d’Extraescolars: Aquest servei està ofertat per empreses externes a l’escola. Les activitats que es realitzen normalment són: diversport, HIP- HOP, patinatge, anglès,futbol, bàsquet… En cas que els infants facin alguna activitat extraescolar els monitors són els encarregats de recollir als alumnes a les seves respectives classes per tal d’acompanyar-los a l’espai on es realitzen les diferents activitats.