·  TEL. 935 600 510 · EMAIL centre@safasp.net
 · 

Etapes


2 Fotos

ESPECIALITATS I HORES COMPLEMENTÀRIES


A part dels diferents projectes que treballem a l’aula, dins de l’horari escolar també realitzem unes assignatures complementàries, que cada una es realitza una hora a la setmana i estàn realitzades per un especialista en la matèria.

ANGLÈS.

L’anglès és una llengua cada vegada més utilitzada a la nostra societat i es per això que des d’Infantil nosaltres iniciem l’aprenentatge d’aquesta llengua. A l’estona d’anglès els infants aprenen i es diverteixen amb el "Capitan Jack” i els seus amics. La mestra especialista d’anglès realitza les rutines de l’aula en aquest idioma facilitant així el seu aprenentatge. Tota la sessió es realitza en aquesta llengua.

El Captain Jack és la mascota de la classe i amb ell i els seus amics, la Katie, el Danny i el seu gat Fluffy, viuen moltes aventures. Els coneixen a P3, però els acompanyen durant tota l’etapa d’Infantil i amb ells s’ho passen molt bé.

A totes les sessions segueixen unes rutines que els ensenya el Captain Jack, fan diferents activitats asseguts en rotllana i poc a poc van descobrint les experiències que viu el Captain Jack, a casa o quan va de viatge amb els seus amics, a través de jocs, cançons, stickers i material interactiu.

Amb totes aquestes aventures aprenen, s’ho passen bé i els serveix per utilitzar la llengua anglesa en la seva vida diària.

 

PSICOMOTRICITAT.

A través del joc i moviment també es treballen i reforçen aspectes i continguts treballats a l’aula. Un cop a la setmana els alumnes es desplacen al gimnàs d’infantil on es treballen uns hàbits d’autonomia que donen pas a l’activitat motriu.

El joc i la motricitat són una altra manera d’aprendre i consolidar coneixements.

 

MÚSICA.

Seguint amb el treball de les intel·ligències múltiples que fem a l’escola, la música és un altre aprenentatge que ajuda a la consolidació i aprenentatge de nous continguts. A més a més, els alumnes aprenen cançons tradicionals així com el ritme, melodía, atenció i escolta.

És una activitat setmanal amb la que els infants gaudeixen molt.

 

 

NATACIÓ.

La natació és una activitat dins l’horari escolar, però es realitza fora de l’espai de l’escola, a la piscina municipal,  i amb monitoratge especialitzat. Així, la tutora i els alumnes amb l’ajuda de les mares i pares voluntàries un cop a la setmana (cada curs realitza l’activitat a una hora i un dia establert) s’apropen a la piscina municipal per poder realizar l’activitat.

Amb aquesta activitat complementària els infants aprenen a nedar però també es potencia la seva autonomia i el desenvolupament social i motriu en un entorn diferent a l’escola.