·  TEL. 935 600 510 · EMAIL centre@safasp.net
 · 

Etapes

INNOVACIÓ


Sempre hem estat al capdavant de la innovació,  experimentant amb nous mètodes que preparin als nostres alumnes per al futur. Fa anys que participem en concursos que fomentin la recerca i la creativitat. Hem estat premiats per l’ICAEN per l’elaboració de projectes fets pels alumnes que promouen l’estalvi energètic.

També participem, amb molts bons resultats, al concurs The Fonix de llengua anglesa. Vam ser pioners a Catalunya en tirar endavant els projectes de mediació i d’escoles verdes fa 6 anys, i actualment desenvolupem amb èxit el programa educat1x1 de digitalització de l’escola i el projecte AICLE de llengua anglesa.

ALUMNES DE 4T D’ESO, FINALISTES AL CONCURS D’APPS PER A MÒBIL MOBILITZEM LA INFORMÀTICA

La final, promoguda per la Fundació Barcelona Mobile World Capital, va tenir lloc a les instal·lacions del TecnoCampus universitari de Mataró.

Mobilitzem la informàtica

El 2014, un grup d’alumnes de 4t d’ESO del Sagrada Família va arribar a la final del concurs d’aplicacions per a mòbil promogut per la Fundació Barcelona Mobile World Capital, dins del programa educatiu mSchools. La finalitat del concurs de desenvolupament d’aplicacions per a mòbils era donar a conèixer els projectes creats pels alumnes de 196 centres escolars de tot Catalunya i premiar les més interessants i les més ben assolides.

Els alumnes del Sagrada Família van crear una aplicació adreçada al control i supervisió de la gent gran. El programa permet que als fills o les persones que se’n fan càrrec, puguin comprovar mitjançant el mòbil que la persona gran ha començat el dia amb normalitat.

 

Els alumnes del Sagrada Família van presentar l’aplicació al TecnoCampus de Mataró on van tingut ocasió d’explicar la seva app davant les càmeres de mitjans de gran difusió com TV3 o TVE. La seva proposta va despertar molt d’interès entre les desenes de persones que es van apropar a l’estand.