·  TEL. 935 600 510 · EMAIL centre@safasp.net
 · 

Innovació

Escola verda

Educació ambiental

Ja fa 12 anys que el departament de Medi Ambient i sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya ens va reconèixer com a Escola Verda.

La motivació per continuar amb aquest projecte és principalment la consideració de què cada dia és més necessari aconseguir que tota la comunitat educativa estigui sensibilitzada amb la cura i el respecte del medi ambient.

El nostre centre es preocupa sobre els problemes mediambientals del nostre entorn immediat ja que som conscients que l’educació ambiental afecta decisivament al nostre futur i a les generacions futures que hauran de viure en el lloc que nosaltres els haguem deixat.

Volem optar per una educació ambiental que no es basi únicament en la transmissió d’informació i de coneixements a l’aula. El nostre projecte busca actuacions que impliquin la comunitat educativa en activitats pràctiques i compromeses.

Participem en les propostes de  la regidoria de mediambient del nostre municipi i apliquem tots els projectes locals de millora ambiental que ens proposen a tots els centres.

A més, estem compromets amb actuacions solidàries tals com la recollida de taps per a persones necessitades.

Hi ha activitats que ja estan molt consolidades com l´ús de la carmanyola, la recollida selectiva de residus, l’esmorzar saludable, el projecte fruita, hort urbà i compostatge...