·  TEL. 935 600 510 · EMAIL centre@safasp.net
 · 

Innovació

Auxiliar de conversa

Speaking

El nostre col•legi ha incorporat per aquest curs 2016-2017 una auxiliar de conversa que permetrà millorar les competències comunicatives en anglès dels nostres alumnes. D'aquesta manera a l'escola Sagrada Família continuem potenciant-nos com a centre multilingüe.

Poder gaudir d'una auxiliar de conversa suposa un recurs de primer ordre per estimular l'aprenentatge de la llengua anglesa i el coneixement d'altres cultures i formes d'entendre el món. 

L'Erin té 24 anys i és originaria d'Irlanda del Nord. Llicènciada en dret, donarà suport a les classes d'anglès per millorar l'expresió oral dels alumnes i també potenciarà aquest vessant de l'aprenentatge amb sessions de conversa en grups reduïts.

La nostra nova companya va arribar dissabte passat a Barcelona, procedent de Belfast, i aquest dilluns comença la seva tasa a l'escola.

Aquesta experiència, que de ben segur enriquirà tota la comunitat educativa‎, no hauria estat possible sense la col.laboració de les tres families que acolliran l'Erin a les seves llars durant la seva estada.

Podeu trobar més informació sobre el projecte d'auxiliars de conversa al següent enllaç: http://www.hometohome.es/conversation-assistants/